Om oss

Impab AB bildades 2006 och har sitt säte i Uddevalla. Impab AB:s affärsidé är att genom direktimport från leverantörer i Asien, i första hand från Kina och Taiwan och från leverantörer i Europa, kan vi erbjuda produkter med riktigt bra kvalite till konkurrenskraftiga priser.

Impab betyder ”import av bergborrstål” och produkterna är borrkronor , borrstänger, nackadaptrar, slipstift och diverse andra tillbehör som behövs vid bergborrning. Borrkronorna säljs under varumärket ”Bohuskronan” som refererar till Bohusgraniten, samt att vi har vårt kontor och lager i Bohuslän och Uddevalla.

Vi säljer till slutanvändare i hela Sverige och samarbetar dessutom med ett företag i Norge, som säljer våra produkter i hela Norge. Att erbjuda personlig service och snabba leveranser över hela Sverige är nyckelord för oss, för vi vet, att det är mycket viktigt och uppskattat av våra kunder. Inom en radie av ca 10 mil levererar vi med egen budbil direkt ut till kund och annars med hjälp av Schenker, som levererar inom ett dygn, om vi får ordern före klockan 10.00 på förmiddagen.

Vi har även sedan ett år tillbaka börjat importera verktyg till verkstadsindustrin och det är produkter som går på tryckluft, som t.ex. mutterdragare,skruvdragare, slip/poler-maskiner, men även handverktyg som  skiftnycklar, hylsor och spärrnycklar m.m. Våra kunder är återförsäljare som t.ex. bil/däck-verkstäder, byggföretag, båtbranschen och övriga verkstadsindustrin. Våra leverantörer finns i Taiwan, Kina och Nederländerna och har ett mycket intressant produkt-program, de arbetar mycket med produktutveckling och har hög kvalitet och bra priser.

impab-car